Parlant de ‘Bullying’ a les XXV Jornades de Psicologia a la UIB

La setmana passada es varen dur a terme les XXV Jornades de Psicologia a la UIB organitzades per l’Associació de Representants de Psicologia. Durant una setmana els estudiants de psicologia (principalment, encara que la que inscripcions estan obertes al públic general), varen poder assistir a les conferències relacions amb els diferents àmbits en els quals la psicologia és present.

Horari de les XXV Jornades de Psicologia a la UIB

El nostre company Mario Valera, des de I+DEL va organitzar un taller sobre assetjament escolar, titulat ‘Bullying: idees d’intervenció’. Durant aquest taller, els participants varen poder tractar més en profunditat un fenomen tan actual i estès com és el bullying, sobretot a l’ensenyament secundari. A més a més, varen oferir-se una sèrie de tècniques per a la seva detecció i es va posar en coneixement dels assistents quines possibilitats vàlides hi ha disponibles per a la intervenció, tant des del centre escolar com de manera individualitzada. Els participants del taller varen poder posar en pràctica tot el fet exposat mitjançant l’execució de dos casos pràctics i reals que Mario va compartir durant la segona part del taller.