Assistim a les VIII Jornades d’Innovació Docent organitzades per la Universitat San Jorge de Saragossa

Els dies 28 i 29 de juny vàrem assistir a les VIII Jornades d’Innovació Docent a Saragossa. Aquestes jornades són un espai d’intercanvi i aprenentatge sobre educació, aprenentatge i innovació. Estan centrades en el fet que una pràctica educativa és innovadora quan s’ha incorporat un canvi en el seu disseny, implantat i avaluat que ha tingut un impacte positiu a l’aprenentatge de l’alumne, la docència del professor i altres agents que intervenen en el procés d’ensenyança-aprenentatge.

La nostra companya Lucía Buil va assistir amb l’objectiu de presentar un pòster amb un dels estudis de l’equip centrat en un projecte de tutories entre iguals amb alumnes de segon i tercer de Grau d’Educació Primària de la Universitat de les Illes Balears. Els alumnes de tercer exerciren de tutors en una activitat complementària amb els seus companys de segon curs.

Pòster presentat a les VIII Jornades de Innovació docent

Juntament amb la presentació del pòster Lucía va assistir a les diferents ponències i conferències relacionades amb la innovació docent. Si vols conèixer una mica més sobre les jornades, pots consultar la pàgina web pròpia i el seu programa aquí.