Presentem nous resultats sobre la relació entre el bilingüisme i les funcions executives en el I Congrés Internacional Conjunt de Psicologia Experimental a Madrid

Entre els dies 3 i 6 de Juliol vàrem estar al Primer Congrés Conjunt SEPEX celebrat a Madrid. Es tracta d’una nova iniciativa organitzada per algunes de les societats de Psicologia Experimental més importants d’Europa, la Sociedad Española de Psicología Experimental (SEPEX), la Sociedad Española de Psicofisiología y Neurociencia Cognitiva y Afectiva (SEPNECA) i la Associazione Italiana di Psicologia (AIP experimental), per a reunir investigacions del present i futur en un fòrum especialitzat dedicat a les diferents àrees de la Psicologia i la Neurociència.

A més d’assistir a diverses i interessants conferències, Daniel Adrover va participar en el Congrés exposant i presentant un pòster amb resultats innovadors que exploren la relació entre els hàbits de canvi de llengua dels bilingües i els distints components de les funcions executives.

Si t’interessa conèixer més en detall els resultats que presentarem, pots veure el pòster aquí.