Gràcies per tot, Ramon!

Ramon Bassa, professor titular emèrit es retira de la seva vida professional aquest any 2018, després de 50 anys dedicats a la docència. Ramon és mestre des de l’any 1968, llicenciat en Filosofia i Lletres (Secció de Pedagogia) per la Universitat de Barcelona l’any 1975 i, doctor en Ciència de l’Educació per la Universitat de les Illes Balears des de l’any 1989. Des de l’any 1993 es Catedràtic de l’Escola Universitària/Titular d’Universitat i Professor Titular emèrit (TU) de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB. Durant la seva vida a la UIB ha sigut també director del Servei Lingüístic (2003-2011).

Entre els seus premis i reconeixements es troben el Seminari de Didàctica de l’ICE de la UIB, els premis Baldiri Reixac (OC 1983) i Emili Darder (OCB 1992). Les seves línies de treball i recerca s’han centrat en els camps de la didàctica de les habilitats lingüístiques, de la didàctica de l’oralitat, la didàctica de l’ortografia i de la llengua catalana, la literatura infantil i juvenil, i la història de l’educació (segle XX).

Tots els membres de I+DEL volem desitjar-li el millor en aquesta nova etapa. Nosaltres trobarem a faltar la seva feina i dedicació a l’equip. Gràcies per tot!