Assistim al III Congrés iberoamericà de Dislèxia i altres DEA

El passat divendres 28 i dissabte 29 de setembre es va celebrar a Buenos Aires, Argentina el III Congrés Iberoamericà sobre Dislèxia i altres DEA organitzat per Disfam, una entitat espanyola sense ànim de lucre constituïda l’any 2002. Disfam està integrat per famílies amb fills amb dislèxia, adults dislèxics i professionals de diferents àmbits que han decidit unir-se, preocupats i sensibilitzats per les dificultats d’aprenentatge durant l’etapa infantil i adulta i també per les conseqüències emocionals que aquest trastorn comporta. Disfam pertany a l’Associació Europea de Dislèxia (EDA), a la Federació de Dislèxia Espanyola (FEDIS) i a l’Organització Iberoamericana de Dificultats Específiques d’Aprenentatge (OIDEA)

El nostre company Pep Pérez va estar parlant durant el primer dia sobre el ‘Desenvolupament del Llenguatge en nens amb Dislèxia i la seva diferència amb els Trastorns Específics del Llenguatge’.