Se celebra a Palma el 9è Congrés Nacional i Iberoamericà de Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge

Els pròxims 23, 24 i 245 de Novembre de 2018 se celebrarà a Palma el 9è Congrés Nacional i Iberoamericà de Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge. El seu objectiu, aquest any, se centra en l’educació amb qualitat; així com diu el seu lema en castellà: “Avanzando en Oportunidades EduCación con C de Calidad“.

L’esdeveniment es durà a terme a l’Hotel Gran Meliá Victoria (avinguda de Joan Miró, 21).

Programa del 9è Congrés Nacional i Iberoamericà de Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge que se celebrarà a Palma.

Per a més informació sobre l’acte, els ponents i activitats relacionades pots consultar la pàgina web de DISFAM. A més, de trobar el formulari d’inscripció i poder gaudir de la inscripció reduïda fins al 31 d’octubre.