El dissabte 10 de novembre organitzarem la Jornada de Formació sobre Dificultats del Llenguatge juntament amb la UOC a Palma

Aquest passat dissabte celebrarem a Palma la Jornada de Formació sobre Dificultats del Llenguatge, organitzat conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya.

L’esdeveniment va tenir lloc a l’Edifici Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears a Palma durant tot el dia. Els assistents varen poder gaudir de diverses ponències dutes a terme per Eva Aguilar-Mediavila, Alejandra González-Parr, Victor Sánchez, Mario Valera y Alberto Sánchez del grup I+DEL, juntament amb Helena Alvarado de CREIX, Alfonso Igualada professor titular dels estudis de Psicologia i Educació de la Universitat Oberta de Catalunya, Miquela Sastre vocal del Col·legi de Logopedes de les Illes Balears i Gary Morgan professor de Psicologia del departament de Llengua i Ciència de Comunicació de la City University London. Entre les 9 del matí i les 19:30h es dugueren les xerrades relacionades amb diversos aspectes del llenguatge.

En el nostre perfil de Twitter pots veure més fotografies del dia o bé usant l’etiqueta  a la mateixa xarxa social.