Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a TFG i TFM

Dins el marc del compromís adquirit per la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la implementació de l’Agenda 2030, l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable convocaren els Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) dels estudis oficials de la UIB presentats en els cursos acadèmics: 2015-16, 2016-17 i 2017-18.

La resolució d’aquesta convocatòria, va ser publicada el passat 26 d’Octubre mencionant la categoria de Treball de Fi de Grau (TFG) i del Treball de Fi de Màster (TFM) al diari de la UIB. La guanyadora del primer premi del TFG va ser Rocío Díaz Valera del grau d’Educació Primària sota la direcció de Daniel Adrover, membre de l’equip I+DEL. Aquest treball parla de la Memòria seqüencial auditiva: avaluacio i intervenció en infants amb hipoacúsia al Marroc. Aquest premi va acompanyat d’una dotació econòmica de 1000€.