Els dies 15, 16 i 17 de novembre vàrem estar a l’AITANA Congress a Palma

Durant els dies 15, 16 i 17 de novembre vàrem estar a l’International Congress of Clinical and Health Psychology on Children and Adolescents (AITANA) que va arribar aquest any 2018 a Mallorca. Aquest congress arriba aquí després d’una llarga travessa que va començar a Elx (2011), quan tan sols era un congrés nacional d’àmbit universitari, convertint-se així en internacional el passat any 2015. Ara, l’AITANa Congress és una trobada ineludible per estudiants, professionals i investigadors de l’àmbit de la psicologia infanto-juvenil obert al món.

Des de l’I+DEL, diversos membres varen anar-hi, per presentar un pòster sobre les Característiques i dificultats conductuals en preadolescents amb història del Trastorn Específic del Llenguatge de la Dra. Eva Aguilar Mediavila, Mario Valera Pozo i la Dra. Lucía Buil Legaz.

Mario Valera i Eva Aguilar amb el póster que presentaren a l’Aitana Congress.