#CongrésTéNomDeDona Les investigadores de la UIB en la ciència

Ahir, 12 de Desembre, la UIB va homenatjar a les dones de la UIB i el seu important paper a la ciència. La campanya #CongrésTéNomDeDona, és una reivindicació del paper de les investigadores de la UIB que coincideix amb el quinzè aniversari d’UIBCongrés, l’oficina especialitzada en la gestió d’esdeveniments científics de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

El projecte gira al voltant de dos eixos: un calendari il·lustrat dedicat a dotze investigadores de la UIB que han organitzat congressos científics amb UIBCongrés i, al mateix temps, una pàgina web on es poden ampliar els contigunts per valorar el binomi gènere-ciència. Les 12 investigadores formen part de diferents àrees de coneixement, i vinculades a la UIB, on aquest projecte posa l’accent en la importància de reconèixer el paper de les investigadores a nivell local.

Eva Aguilar, membre d’I+DEL, forma part d’aquest projecte i podem trobar-la al calendari al mes de Gener. Pots ampliar informació sobre el seu currículum i carrera acadèmica aquí. Per altra banda, si teniu interès en llegir l’entrevista que se li va fer dins aquest projecte a aquest enllaç.