Jornades “Fem l’Escola Plurilingüe”

I+DEL organitza juntament amb la Societat Catalana de Pedagogia unes jornades de reflexió i de debat sobre el plurilingüisme a les escoles. L’objectiu és el de transmetre la necessitat de despolititzar el tema lingüístic, enfocant-lo des del punt de vista científic, per tal d’arribar a un model conciliador on les llengües no es vegin confrontades en els programes educatius dels centres escolars.

Les diferents trobades tindran lloc a les següents dates:
-19 d’octubre de 9.30 a 14.00 a Palma
-16 de novembre de 9.30 a 14.00 a Eivissa
-8 de febrer de 9.30 a 14.00 a Menorca

Eva Aguilar, membre del grup de recerca en Desenvolupament, Educació i Llenguatge (I+DEL), va fer difusió d’aquestes trobades a l’emissora de ràdio IB3, defensant la necessitat de discutir sobre aquest tema des dels diferents àmbits professionals involucrats (professorat, investigadors, polítics…). El proper 17 d’octubre a les 11.00 tornarà a parlar sobre les jornades a la mateixa emissora, però podeu escoltar la seva primera intervenció clicant aquí.

Per a més informació sobre les jornades podeu visitar la pàgina de la Societat Catalana de Pedagogia.