Conferències de la Dra. Gina Conti-Ramsden i el Dr. Kevin Durkin sobre el Trastorn Específic del Llenguatge (TEL)

La Facultat d’Educació  de la Universitat de les Illes Balears (UIB), amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia (AELFA) i l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE), han organitzat pel dia 23 d’octubre dues conferències amb dos dels investigadors referents en la temàtica del TEL: la Dra. Gina Conti-Ramsden (17:00 h. – 18:30 h) i el Dr. Kevin Durkin (19:00 h. – 20:30 h).

La Dra. Gina Conti-Ramsden, professora i investigadora de la Universitat de Manchester, especialitzada en l’estudi del desenvolupament d’infants i adults joves amb TEL des d’una perspectiva holística (factors psicològics, socials, educacionals, familiars, neurobiològics), així com en l’estudi d’indicis primerencs del TEL i factors de risc genètics, realitzarà la conferència amb títol «Perfils verbals i capacitats cognitives no verbals dels infants amb trastorn específic del llenguatge»

Per la seva part, el Dr. Kevin Durkin, professor de la Universitat de Starthclyde, centrat en estudis de l’adquisició tant normativa com atípica del llenguatge, i sobre com els problemes de comunicació en el TEL poden afectar altres àrees del desenvolupament, exposarà el tema «Desenvolupament personal dels infants amb trastorn específic del llenguatge: conducta, les emocions, adaptació social».

Les conferències tindran lloc el proper dia 23 d’octubre del 2020 a la sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari de la UIB, i serà difosa per videoconferència a les seus universitàries de Menorca i Eivissa. L’horari de les conferències serà de les 17 a les 18:30 (Dra. Gina Conti-Ramsden) i de les 19 a les 20:30 (Dr. Kevin Durkin). A més, els conferenciants impartiran un curs amb hores de formació docent reconegudes entre divendres horabaixa i dissabte al matí dels dies 23 i 24 d’octubre de 2020.

Els interessats es poden matricular, de forma gratuïta, clicant el següent enllaç. Per a més informació sobre les conferències i el curs també es pot consultar el Fulletó Informatiu.