Conferència virtual sobre la intervenció en casos d’assetjament en infants amb Trastorn de l’Espectre Autista

Alberto Sánchez Pedroche, membre del grup de recerca I+DEL, realitzarà el pròxim divendres 29 de maig una conferència virtual on es definirà el perfil de l’alumnat o pacient amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), especialment de grau associat a la Síndrome d’Apserger. Una de les parts centrals d’aquesta conferència serà també discutir les barreres i facilitadors de cara a la inclusió d’aquest alumnat en el centre escolar. Tractant-se d’un col·lectiu particularment susceptible a patir assetjament, farà èmfasi en els mètodes d’innovació i intervenció que fomenten la seva integració social i permeten així prevenir i/o tractar possibles casos d’assetjament.

La conferència, organitzada per la Facultat de Medicina de la Universidad Nacional de Colombia (UNAL), està especialment dirigida a estudiants de pregrau de Fonoaudiologia, o l’equivalent grau en Logopèdia d’Espanya. No obstant això, tota persona interessada en la temàtica pot unir-se igualment per gaudir de la xerrada. Es donarà a conèixer el fruit de les investigacions realitzades en col·laboració entre el grup de recerca I+DEL de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la UNAL. L’hora d’inici serà a Colòmbia a les 6 p.m., i a Espanya a la 1 a.m., per connectar-se a la conferència es deixarà disponible un enllaç a la pàgina de Facebook del Centro de la Comunicación Humana de la UNAL.